پاريو دات كام پورتال بزرگ تفريحي ايرانيان ، دانلود ، موزيك ، موبايل ، كليپ ، بازي: تالار گفتمان

پاريو دات كام :: نمايش موضوعات - يك سري اس ام اس سركاري جالب !

يك سري اس ام اس سركاري جالب !

ارسال موضوع جديد   پاسخ به اين موضوع ارسال تشکر

پاريو دات كام صفحه اول انجمن -> سرگرمي -> جوك و پيامك

نمايش موضوع قبلي :: نمايش موضوع بعدي  
نويسنده پيغام

jahanbakhshi
مدیر سایت
مدیر سایت

وضعيت: آفلاين
10 آبان ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 404
امتياز: 0
تشکر کرده: 1
تشکر شده 12 بار در 12 پست

محل سكونت: تهران

ارسال ارسال شده در: چهارشنبه، 13 آبان ماه ، 1388 11:54:04    موضوع مطلب: يك سري اس ام اس سركاري جالب ! پاسخ همراه با اعلان

اگه کسي بهت گفت خوشگل, اول يه لبخند ملايم بزن بعد با مشت بزن تو چشمش تا ديگه مسخرت نکنه

-=-=-=-=

دعای شب یک کودک: خدایا! می دونی کم آب خوردم، جیش هم کردم. پس کمک کن شب جامو خیس نکنم. … … پس حالا که دعاتو خوندی برو لالا کن!

-=-=-=-=

تا حالا دیدی خر پرواز کنه حتما ندیدی . پس فکر پروازو از سرت بیرون کن!

-=-=-=-=-=

چشمهای درشتت را که به من می دوزی و با لبهای بزرگ و با صدای رسا آواز می خوانی. از همیشه بیشتر دوستت دارم، تو واقعأ زیباترین قورباغه ای!

-=-=-=-=-

یه خره عکس خودشو توی آب می بینه. میگه چقدرشبیه اونی هستم که داره این اس ام اس رو می خونه‎

-=-=-=-=-

اسمتو روی کوه نوشتم خراب شد ، روی شمع نوشتم آب شد ، روی قلبم نوشتم شکست ، جمع کن خودتو با این اسمت

-=-=-=-=-=

یک گونی عشق تقدیم تو باد... عشقش مال خودت، ولی یادت نره گونی شو پس بدی

-=-=-=-=-=-

لرزش صدات ، برق نگات ، تپش قلبت ، نفس های تند و عرقی که روی پیشونیت نشسته همه گویای یه چیز هستن : تیروئیدت پرکاره

-=-=-=-=-=

بابا چی شده خیلی خودتو می گیری ؟ دیگه با ما نمی چرخی؟ با بهتر از ما می پری چی شده !؟ بابا این قدر دیگه خود گرفتن نداره که فقط از عکست روی چی توز استفاده شده!!!

-=-=-=-=-=

الاغ شتر ميمون آخه يابو اسب گاو میش کلاغ بز بوزينه اين همه هيوون تو جنگله نميدونم چرا شير سلطانه جنگل شده.

-=-=-=-=-

شرمنده اگه بد موقع بيدارت كردم . آب خوردي آفتابرو كجا گذاشتي ؟؟

-=-=-=-=-=

ببينم، اگه يه روز از خواب بيدار بشي و ببيني: اون كه دوستش داري گذاشته رفته . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . اونوقت، صبحانه چي ميخوري؟

-=-=-=-=-=-=

وقتی پیر میشی ممکن موهاتو از دست بدی یا دندونات بریزه ولی زیبایی هاتو هیچ وقت از دست نمی ره . . . چون آدم چیزهایی را که نداشته هیچ وقت از دست نمی ده!

-=-=-=-=

امروز روز خوشتیپ ترین دوست هستش . این اس ام اس رو واسه کسی بفرست که مطمئنی هیچ کس این روز رو بهش تبریک نمی گه! ثواب داره

-=-=-=-==

با کسي رفاقت کن و دوست باش که وقتي باهاش دعوات شد ، زورت بهش برسه و بتوني بزنيش!!!

-=-=-=-=-=

عزيزم همه دنيا يه طرف ... . . . ذوق زده نشو .... تو هم همون طرف !!!

-=-=-=-=-=
بازگشت به بالا
رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي بازديد از سايت ارسال كننده مطلب  
تشکرهاي ثبت شده از ايجاد کننده تاپيک :

تمامي مطالب ارسال شده:   
ارسال موضوع جديد   پاسخ به اين موضوع   ارسال تشکر

پاريو دات كام صفحه اول انجمن -> سرگرمي -> جوك و پيامك

زمان پيشفرض سايت: ساعت گرينويچ + 3.5 ساعت
صفحه 1 از 1

نام کاربري:      کلمه عبور:     

~ يا ~
عضويت در سايت