|
jahanbakhshi
مدیر سایت

وضعيت: آفلاين 10 آبان ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 404 امتياز: 0 تشکر کرده: 1 تشکر شده 12 بار در 12 پست
محل سكونت: تهران
|
ارسال شده در:
چهارشنبه، 13 آبان ماه ، 1388 11:54:04
موضوع مطلب: يك سري اس ام اس سركاري جالب ! |
|
|
اگه کسي بهت گفت خوشگل, اول يه لبخند ملايم بزن بعد با مشت بزن تو چشمش تا ديگه مسخرت نکنه
-=-=-=-=
دعای شب یک کودک: خدایا! می دونی کم آب خوردم، جیش هم کردم. پس کمک کن شب جامو خیس نکنم. … … پس حالا که دعاتو خوندی برو لالا کن!
-=-=-=-=
تا حالا دیدی خر پرواز کنه حتما ندیدی . پس فکر پروازو از سرت بیرون کن!
-=-=-=-=-=
چشمهای درشتت را که به من می دوزی و با لبهای بزرگ و با صدای رسا آواز می خوانی. از همیشه بیشتر دوستت دارم، تو واقعأ زیباترین قورباغه ای!
-=-=-=-=-
یه خره عکس خودشو توی آب می بینه. میگه چقدرشبیه اونی هستم که داره این اس ام اس رو می خونه
-=-=-=-=-
اسمتو روی کوه نوشتم خراب شد ، روی شمع نوشتم آب شد ، روی قلبم نوشتم شکست ، جمع کن خودتو با این اسمت
-=-=-=-=-=
یک گونی عشق تقدیم تو باد... عشقش مال خودت، ولی یادت نره گونی شو پس بدی
-=-=-=-=-=-
لرزش صدات ، برق نگات ، تپش قلبت ، نفس های تند و عرقی که روی پیشونیت نشسته همه گویای یه چیز هستن : تیروئیدت پرکاره
-=-=-=-=-=
بابا چی شده خیلی خودتو می گیری ؟ دیگه با ما نمی چرخی؟ با بهتر از ما می پری چی شده !؟ بابا این قدر دیگه خود گرفتن نداره که فقط از عکست روی چی توز استفاده شده!!!
-=-=-=-=-=
الاغ شتر ميمون آخه يابو اسب گاو میش کلاغ بز بوزينه اين همه هيوون تو جنگله نميدونم چرا شير سلطانه جنگل شده.
-=-=-=-=-
شرمنده اگه بد موقع بيدارت كردم . آب خوردي آفتابرو كجا گذاشتي ؟؟
-=-=-=-=-=
ببينم، اگه يه روز از خواب بيدار بشي و ببيني: اون كه دوستش داري گذاشته رفته . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . اونوقت، صبحانه چي ميخوري؟
-=-=-=-=-=-=
وقتی پیر میشی ممکن موهاتو از دست بدی یا دندونات بریزه ولی زیبایی هاتو هیچ وقت از دست نمی ره . . . چون آدم چیزهایی را که نداشته هیچ وقت از دست نمی ده!
-=-=-=-=
امروز روز خوشتیپ ترین دوست هستش . این اس ام اس رو واسه کسی بفرست که مطمئنی هیچ کس این روز رو بهش تبریک نمی گه! ثواب داره
-=-=-=-==
با کسي رفاقت کن و دوست باش که وقتي باهاش دعوات شد ، زورت بهش برسه و بتوني بزنيش!!!
-=-=-=-=-=
عزيزم همه دنيا يه طرف ... . . . ذوق زده نشو .... تو هم همون طرف !!!
-=-=-=-=-= |
|