خواستگار قلابی كه به بهانه ملاقات دختران جوان با مادرش ، طلاهای آنها را سرقت می كرد و متواری می شد ، دستگیر شد.
راز فعالیت های این خواستگار قلابی هنگامی فاش شد كه اوایل اردیبهشت دختری جوان با حضور در كلانتری ۱۳ شهید باهنر كرج از وی شكایت كرد.
شاكی در تشریح ماجرای حادثه گفت: در یكی از محله های كرج منتظر تاكسی بودم كه یك خودروی پراید یشمی رنگ مقابلم توقف كرد و سوار شدم.
● ملاقات با مادرشوهر آینده، دردسرساز شد
شاكی افزود: چندبار دیگر نیز در مسیرهای مختلف سوار همان خودرو شده و مرد راننده را ملاقات كردم. چند هفته پس از این آشنایی، او از من خواستگاری كرد و قرار شد پس از توافق با خانواده اش، به منزلمان بیایند.
تا این كه یك روز به من گفت، مادرش در یكی از رستوران ها منتظرمان است و می خواهد قبل از مراسم خواستگاری مرا ببیند. پذیرفته و با او همراه شدم.
دختر جوان تصریح كرد: روز حادثه قبل از ورود به رستوران از من خواست برای مورد تایید قرار گرفتن از سوی مادرش، طلاهایم را در اختیار او قرار دهم و طلاهای گرانبهایی را كه وی خریده است، استفاده كنم كه پذیرفتم.
در این هنگام او وارد رستوران شد و دیگر بازنگشت. پس از غیبت او وارد رستوران شدم، ولی از او و مادرش خبری نبود.
● دختر جوان در دام داماد قلابی
با ثبت این اظهارات، ماموران اداره تجسس كلانتری ۱۳ باهنر كرج با اطلاعاتی كه از شاكی به دست آوردند، به چهره نگاری رایانه ای از متهم فراری پرداختند تا این كه دختران و زنان جوان دیگری نیز به كلانتری مراجعه و شكایت های مشابهی ارائه كردند.
ماموران در بررسی پرونده ها پی بردند همگی در دام یك نفر گرفتار شده اند.
● متهم فراری كلاهبردار هم بود
در حالی كه جستجوها برای یافتن متهم شیاد ادامه داشت چند مرد دیگر نیز با حضور در كلانتری ۱۳ باهنر گفتند مردی به بهانه تهیه وام های كلان از بانك ها برای آنها، فریبشان داده و ۲ تا ۵ میلیون تومان كلاهبرداری كرده است.
ماموران با اطلاعات به دست آمده از شاكیان جدید پی بردند تصاویر این متهم فراری هم با خواستگار شیاد كه تحت تعقیب پلیس است، مطابقت دارد.
با مشخص شدن این موضوع، دستور ویژه ای برای دستگیری متهم از سوی قاضی رضوان منش، سرپرست دادسرای جنایی كرج صادر شد و تحقیقات برای شناسایی مخفیگاه متهم فراری ادامه یافت تا این كه ماموران مخفیگاه وی را در یك مجتمع مسكونی در چهارراه مصباح كرج شناسایی و او را روز پنجشنبه گذشته دستگیر كردند.